Home Algemeen Organisatie Financiën Brochure
           
  Algemeen
-
-
-
Waarom No Nonsense?
Hoe werkt No Nonsense?
Helpt u mee?
 
  Organisatie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Giften
Jaaroverzicht 2007
Jaaroverzicht 2008
Jaaroverzicht 2009
Jaaroverzicht 2010
Jaaroverzicht 2011
Jaaroverzicht 2012
Jaaroverzicht 2014
Jaaroverzicht 2015
Jaaroverzicht 2016
Jaaroverzicht 2017
Jaaroverzicht 2018
Jaaroverzicht 2019
Jaaroverzicht 2020
Jaaroverzicht 2021
Jaaroverzicht 2022
Voorbeeld projecten
ANBI (belastingdienst)
Brochure downloaden
 
 
 
 
 
 

Waarom No Nonsense?

“No Nonsense” is een stichting niet kerkelijk of politiek gebonden: het gaat om hulpverlening voor iedereen binnen de Nederlandse samenleving in de meest ruime zin van het woord.

Het betreft ondersteuning bij schrijnende probleemsituaties die ondanks ons sociale stelsel niet gehonoreerd kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld hulp aan gehandicapten, ouderen, langdurig zieken, echtscheidingslachtoffers, daklozen, etc. Elke noodkreet wordt persoonlijk behandeld en kritisch beoordeeld. “No Nonsense” is 15 jaar geleden opgericht vanuit initiatieven van particulieren die behoefte hadden aan het opzetten van krachtige en snelle hulpverlening zonder de bekende strijkstok en/of overhead. Bij “No Nonsense” komen de giften dus netto voor netto terecht bij het beoogde doel.

Het werk bij “No Nonsense” wordt gekenmerkt door een pragmatische aanpak. De hulp wordt snel geboden, mits het geld, individueel of via een organisatie, serieus wordt besteed. Dit is een absolute voorwaarde. “No Nonsense” werkt vanuit de overtuiging dat hulp alleen dán structureel effect heeft.

“No Nonsense” is in 1993 opgericht. "No Nonsense" voldoet aan de door het Rijk gestelde ANBI norm (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Het bestuur bestaat uit 7 onbetaalde leden uit het bedrijfsleven en de zorg. De administratie wordt gecontroleerd door administratie- en adviesbureau Balance te Bunnik. Inlichtingen worden gaarne verstrekt door het secretariaat. E mail: info@nononsense.nl Bankrekening: 476202523 ABNAMRO Hilversum

Direct hulp voor mensen in nood en voor projecten die mensen in nood helpen.
dat biedt de stichting No Nonsense. Denk hierbij aan organisatorische en financiële hulp. "zijn er dan niet genoeg hulpverlenende instanties en doet de overheid al niet genoeg?" vraagt u zich wellicht af. Het antwoord is ja, maar er blijven zorgwekkende situaties die net buiten de Nederlandse overheidzorg vallen. Voor die situatie zorgt No Nonsense.

Onze hulp wordt snel geboden mits het geld, individueel of via een organisatie, goed besteed wordt. Dit is een absolute voorwaarde. No Nonsense werkt vanuit de overtuiging dat hulp alleen dán structureel iets oplevert. Daarom draagt de stichting, indien gewenst, ook een steentje bij aan organisatorische hulp; men ziet er op toe dat de voorwaarden om voor hulp in aanmerking te komen ontwikkeld of verbeterd worden.


 


 
 

Copyright 2009 - 2023 Stichting Nononsense - Site development by Think Webdesign